Kosmetisk tatuering

Kosmetisk tatuering av ögonbryn

Är du trött på osymmetriska eller kanske inga ögonbryn alls? Då är kosmetisk tatuering något för dig. Ögonbryn med 3D-effekt är en populär behandling.

Resultatet blir att man knappt kan skilja mellan tatueringen och dina egna strån. Med den nya tekniken får man fram så tunna och fina ”streck” som ser ut som riktiga hårstrån. Med hjälp av en mikrotunn nål och allergitestade växtfärger läggs färgen i det yttre hudlagret. Färgerna är mineral- och vegetabiliskt baserade. Hållbarheten är ca 2-5 år beroende på ålder, hudtyp, ämnesomsättning mm. Eftersom tatueringen bleks successivt rekommenderas att man fyller på med något/några års mellanrum för att bibehålla intensiteten.

Områden där sådan så kallad micropigmentering används:

Ögonbryn 3D-effekt: korrekt formade ögonbryn ramar in ögonen och får dig att se yngre och vackrare ut. Du behöver aldrig mer använda dig av en ögonbrynspenna. Nu kan du få perfekta ögonbryn som är balanserade och symmetriska året runt.

Eyeliner: ger en vacker inramning runt ögat och får dina ögonfransar att se både tätare och fylligare ut med markerade ögon.

Liplinjer: och läppförstoring: genom micropigmentering jämnas läppkonturen till och läpparna blir markerade och fylligare.

Vi erbjuder kosmetisk tatuering på Holmgatans Friskvård

Toula Deres